Biezpiena sacepums ir vislabākais deserts tiem, kam garšo saldumi un kas nevēlas nodarboties ar ilgstošu gatavošanu.
Sastāvdaļas
500 g biezpiens
2-3 olas
3 ēdamkarotes manna
3 ēdamkarotes cukurs
15 g cepamais pulveris
1 tējkarote vaniļas cukurs
30 g rozīnes
Gatavošanas soļi
Olu dzeltenums atdala no baltumiem. Pēdējos saputo ar nedaudz sāls, līdz izveidojas noturīgas putas.
Atlikušo sastāvdaļu apvienošana atsevišķā traukā.
Lasi vēl: Kāpēc daudzas saimnieces glabā naudu zem galdauta: tagad to darīsiet arī jūs
Iegūtajā maisījumā iemaisa saputotos baltumus.
Masas uzbriešana 10-15 minūtes.
Maisījumu izklāj ietaukotā un ar sviestu izsmērētā formā.
Cep 40-45 minūtes cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 180 grādiem.