Žanra klasika: biezpiena sacepums, kas atgādina gaisīgu suflē

Biezpiena sacepums ir vislabākais deserts tiem, kam garšo saldumi un kas nevēlas nodarboties ar ilgstošu gatavošanu.

Sastāvdaļas

500 g biezpiens

2-3 olas

3 ēdamkarotes manna

3 ēdamkarotes cukurs

15 g cepamais pulveris

1 tējkarote vaniļas cukurs

30 g rozīnes

Gatavošanas soļi

Olu dzeltenums atdala no baltumiem. Pēdējos saputo ar nedaudz sāls, līdz izveidojas noturīgas putas.

Atlikušo sastāvdaļu apvienošana atsevišķā traukā.

Lasi vēl: Kāpēc daudzas saimnieces glabā naudu zem galdauta: tagad to darīsiet arī jūs

Iegūtajā maisījumā iemaisa saputotos baltumus.

Masas uzbriešana 10-15 minūtes.

Maisījumu izklāj ietaukotā un ar sviestu izsmērētā formā.

Cep 40-45 minūtes cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 180 grādiem.

Leave a Comment